Agurkesalat med quinoa

Sådan gør du

  • 1 Skyl quinoa godt og kog under låg ved svag varme i 2 dl vand tilsat presset hvidløg i ca. 15 minutter.
  • 2 Tag gryden af varmen og lad den stå i ca. 10 minutter.
  • 3 Flæk agurken på langs, fjern kernerne med en teske og skær den i skiver.
  • 4 Snit radiser og hak rødløg og persille.
  • 5 Vend quinoa med agurk, radiser, rødløg, persille og fetaost i tern.
  • 6 Smag til med salt og peber og drys med birkes.
  • 7

    Dressing

    Rør ingredienserne til dressingen sammen.
  • 8 Dryp dressingen over salaten.
  • 9 Form kødet til bøffer, krydr med salt og peber og grill dem i ca. 3 minutter på hver side.
  • 10 Server med quinoa-agurkesalat.
  • {{recipeDoneText}} Agurkesalat med quinoa

Tip

Quinoa er en sydamerikansk frøsort som er rig på protein. De små frø ligner couscous gryn og er fine som variation til ris, pasta og kartofler og gode i salater.

Opskriften er udviklet af