Græske pitabrød med krydret svinekød

Græske pitabrød med krydret svinekød

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    KRYDDERMARINADE:

    Rør presset hvidløg sammen med salt, peber, olivenolie, fintrevet citronskal og hakket rosmarin.

  • 2

    Hæld marinaden over kødet i en skål, og lad kødet marinere i mindst 1/2 time på køl, gerne længere.



  • 3

    TZATZIKI:

    Rør yoghurt med presset hvidløg, olie og eddike. 

  • 4

    Skyl agurken, flæk den, og skrab kernerne ud. Riv agurken groft på et rivejern, og pres overskydende væde fra. Bland revet agurk i yoghurten. Smag til med salt og peber. 

  • 5

    Steg kødet på en pande ved høj varme i den marinade, der hænger ved, i 8-10 minutter. 

  • 6

    Pil løget, og skær det i tynde både. 

  • 7

    Skyl og halvér cherrytomaterne. 

  • 8

    Skyl og tør salaten. 

  • 9

    Hæld oliven i en skål. 

  • 10

    Servering

    Varm pitabrødene, og servér det hele hver for sig, så hver især selv kan fylde i pitabrød ved bordet.

  • {{recipeDoneText}} Græske pitabrød med krydret svinekød

Opskriften er udviklet af