Bønnecupcake med jordbærskum

Louisa Lorangs yndlingskage. Dine gæster opdager aldrig, at denne superbløde og søde cupcake i virkeligheden er lavet på sorte bønner!

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Blend bønnerne i en foodprocessor, kom smør og sukker i foodprocessoren og blend til massen er glat og samlet.
  • 2 Kom smeltet chokolade i og blend igen.
  • 3

    Bland kakao, salt, bagepulver og natron sammen og kom det i kagemassen.

  • 4 Blend æggen i et ad gangen.
  • 5 Fyld kagemassen i 24 mini forme eller 12 muffinforme og bag dem ved 185 grader i 20-35 minutter, eller til de er gennembagte
  • 6 Lad dem køle til stuetemperatur
  • 7 Skyl forsigtigt jordbærrene og nip blomsterne af
  • 8 Skær dem i skiver og pisk dem med sukker og vanilje til en rustik puré
  • 9

    Pisk mascarponen i – den ser ud som om den vil skille, men pisk fortsat, så samler den sig.

  • 10 Pynt kagerne med jordbærskum og friske jordbær og servér til de sødeste du kender
  • {{recipeDoneText}} Bønnecupcake med jordbærskum

Tip

Kagerne kan sagtens laves et par dage i forvejen. De holder sig bløde og saftige ved stuetemperatur.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter