Bønnecupcake med jordbærskum
Louisa Lorangs yndlingskage
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Blend bønnerne i en foodprocessor, kom smør og sukker i foodprocessoren og blend til massen er glat og samlet.
  • 2 Kom smeltet chokolade i og blend igen.
  • 3 Bland kakao, salt bagepulver og natron sammen og kom det i kagemassen.
  • 4 Blend æggen i et ad gangen.
  • 5 Fyld kagemassen i 24 mini forme eller 12 muffinforme og bag dem ved 185 grader i 20-35 minutter, eller til de er gennembagte
  • 6 Lad dem køle til stuetemperatur
  • 7 Skyl forsigtigt jordbærrene og nip blomsterne af
  • 8 Skær dem i skiver og pisk dem med sukker og vanilje til en rustik puré
  • 9 Pisk mascarponen i – den ser ud som om den vil skille, men pisk fortsat, så samler den sigognbsp;
  • 10 Pynt kagerne med jordbærskum og friske jordbær og servér til de sødeste du kender
  • Så er det spisetid! Bønnecupcake med jordbærskum

Tip

Kagerne kan sagtens laves et par dage i forvejen. De holder sig bløde og saftige ved stuetemperatur.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier