Tema

Tømmermændsmad

Du kender det sikkert alt for godt. Du vågner op med hovedpine, svimmelhed og har det generelt bare skidt. Det er alt sammen tegn på, at du formentlig fik lidt for mange våde varer til gårsdagens fest, og derfor straffer din krop dig nu med tømmermænd.

Fortidens midler mod tømmermænd

Denne tilstand er bestemt ikke behagelig og derfor har vi i flere århundreder ledt efter den bedste kur til at bekæmpe tømmermændene.

I romerriget mente man, at den bedste tømmermændskur var at spise rå ugleæg, mens Ghengis Khan og hans mongoler tyede til syltede fåreøjne. Disse metoder har dog formentlig ikke haft den store effekt, da vi i dag ved, hvad der forårsager tømmermænd. 

Kuren

Kort fortalt så skyldes dine tømmermænd, at din krop mangler salt og væske. Dette kan du læse meget mere om i denne artikel.

Den bedste kur er altså indtage en masse væske og salt, hvilket du heldigvis kan få gennem din kost. Vi har derfor samlet en masse skønne opskrifter på lækker og snasket tømmermændsmad. De hjælper ikke kun på dine tømmermænd, de smager også fantastisk. 

 

 

Lækker tømmermændsmad