Salte arme riddere med avocadosalat og sprød skinke

Arme riddere behøver ikke være en sød sag, men er forrygende i denne salte udgave med en syrlig avocadosalat og sprødstegt skinke.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200/185C varmluft. Fordel skinken på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag skinken i ca. 10 min., til den er gylden og sprød.
  • 2 Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en dyb tallerken. Dyp begge sider af brødene i æggemassen, og lad dem trække i den lidt.
  • 3 Smelt lidt smør på en pande over middel varme, og steg brødene gyldne, ca. 2-3 min. på hver side.
  • 4 Lav imens salaten ved at piske olie, citronsaft og sennep sammen i salatskål. Smag til med honning, salt og peber.
  • 5 Vend avocado, spinat, radiser og forårsløg i dressingen, så det hele er godt blandet.
  • 6 Server de arme riddere toppet med avocadosalat og den sprøde serranoskinke.
  • {{recipeDoneText}} Salte arme riddere med avocadosalat og sprød skinke

Tip

Brug bacon i stedet for serranoskinke, eller server en vegetarisk version blot toppet med avocadosalaten.

Opskriften er udviklet af