Grillet pizza med oksefilet

Gastromand
Pizza er noget af det fedeste at lave på en grill! Hvis du lige mestrer at lave dejen og få den bare nogenlunde rund, så er resten jo bare ren legeplads, og mulighederne er uendelige! Her går vi all-in med ribeye, en god ost og chimichurri til sidst!

Sådan gør du

  • 1

    Oksefilet

    Steg din oksefilet, så den er medium på grillen. 
  • 2

    Pizzadej

    Gær udblødes i det lunkne vand og sukker tilsættes i en skål. Mel og salt tilsættes sammen med olie. Rør dejen sammen – enten med fingrene eller i røremaskine. Ælt den i minimum ti minutter. Lad dejen hæve i 45 min. 
  • 3 Del dejen i to lige store boller. Hæld masser af mel på et bord eller skærebræt, så bunden ikke klistrer fast når du skal forme dejen. Tryk nu bollerne flade og brug evt en kagerulle til at gøre den helt tynd. Tryk med fingrene hele vejen rundt for at danne skorpen. 
  • 4 Pensl bundene med tomatsovs og fordel mozzarella ud over pizzaen. 
  • 5 Bag i varm grill eller ovn (300 grader) i 7 min.
  • 6

    Chimichurri

    Blend alle ingredienser til chimichurri kort i en blender
  • 7

    Anretning

    Skær oksefileten ud, fordel på pizza og dryp med chimichurri.
  • {{recipeDoneText}} Grillet pizza med oksefilet

Opskriften er udviklet af