Energiinformation

  • Protein 10.8 g
  • Fedt 16.3 g
  • Kulhydrat 23 g
  • Fedtenergi 52 %
  • Energifor./ pers 512 kcal

Sådan gør du

  • 1 Steg skiverne i olivenolie og smør – på en pande, til de er gyldne.  
  • 2 Riv osten fint.  
  • 3 Læg de 8 skiver brød ud på bordet, fordel osten.  
  • 4 Lav 4 sandwich, der har osten øverst og grill dem i ovnen til osten er smeltet.  
  • 5 Gør rucola i stand og anret sandwich med rucola og et kværn peber og kom lidt frisk hakket purløg over.
  • {{recipeDoneText}} Grilled cheese sandwich

Tip

Rucola er den salat, der har en god pebersmag, den kan variere i styrke, men den fede sandwich tåler fint både stærk rucola og et kværn peber. Og det ville være smukt at spise en enkel tomatsalat til. Tomater i skiver, halve eller kvarte, afhængig af tomattypen. Vend med rødløgsringe og frisk basilikum.

Opskriften er udviklet af