Holms kokkeskole: Pommes frites

Holms kokkeskole: Pommes frites

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Skyl din store kartoffel og skær den ud i stave. Du kan evt. bruge en pommes frites skærer. 

     

  • 2

    Læg stavene i iskoldt vand. De kan med fordel stå i vandet i helt op til et døgn.

     

  • 3

    Kom en gryde over med vand og salt. Når det koger, kommer du kartoflerne ned lidt ad gangen. De skal lige blancheres, ned i vandet max 20 sek., op igen og tørres godt af. 

  • 4

    En ny gryde sættes over med vindruekerneolie.

  • 5

    Dyp kartoflerne første gang ca. 1-2 minutter, når olien er nået medium varme.

  • 6

    Så skruer du op, så olien bliver meget varm.

  • 7

    Så i med kartoflerne og op igen, når de er sprøde.

  • 8

    Krydres med Holms umami eller groft salt og servér med Holms Familieketchup.

  • {{recipeDoneText}} Holms kokkeskole: Pommes frites

Opskriften er udviklet af