Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 578 kcal
  • Fedtenergi 29 %

Sådan gør du

  • 1

    Lun bollerne. 

  • 2

    Skær løg i ringe og steg dem blanke og bløde i 2 tsk. olivenolie på en slip-let pande. Kom et par spiseskefuld worchestershiresauce ved, lad det koge op omkring løgene. 

  • 3

    Krydr med lidt salt og peber. Form 4 bøffer og hak dem med en kniv. 

  • 4

    Krydr med salt og peber og steg dem i 1 spsk. olivenolie. Først ved høj varme, på begge sider, og færdige ved middelvarme på begge sider, 3-6 minutter på hver side, afhængig af tykkelsen. 

  • 5

    Drøn rødbeder. 

  • 6

    Skyl og slyng salaterne tørre. 

  • 7

    Rør skyr og smør bollerne. 

  • 8

    Fyld bollen med kød, løg, rødbeder og salat og sæt låget på.

  • {{recipeDoneText}} Bøfsandwich

Opskriften er udviklet af