Pizza med tomat, bacon, portobello og spinat

Energiinformation

  • Energi pr. person 2469 Kj
  • Energi pr. person 590 Kcal
  • Protein 11 %
  • Kulhydrat 57 %
  • Fedt 32 %

Sådan gør du

  • 1

    Kom gæren i en skål, og rør den ud i fingervarmt vand. Tilsæt salt og olivenolie, og rør hvedemelet i dejen lidt ad gangen. Drys mel på bordet, og ælt dejen godt igennem.

  • 2

    Kom dejen i en skål, tildæk den med et klæde, og sæt den til hævning på bordet i 45-60 min.

     

  • 3

    Skær tomaterne i skiver, og portobellosvampene i mindre stykker.

     

  • 4

    Tænd ovnen på 225°. Hvis du har en bagesten, kommes den i ovnen og opvarmes med – ellers opvarmes en bageplade i stedet.

     

  • 5

    Del dejen i 4 stykker, form til boller, og rul hver bolle tyndt ud med en kagerulle.

  • 6

    Riv bagepapir ud i stykker, så det passer til pizzaernes størrelse, og placer hver pizzabund på et stykke bagepapir.

  • 7

    Smør bunden med lidt tomatsauce, kom tomatskiver og svampe herpå, og drys med revet ost, bacontern, frisk timian, oregano, og krydr med salt og friskkværnet peber.

  • 8

    Løft pizzaerne i bagepapiret over på den varme bagesten eller bageplade, og bag dem i 10 min., til osten er gylden og pizzaen sprød i kanten. 

  • 9

    Tag pizzaerne ud af ovnen, og kom lidt knust chili, ekstra oregano og frisk spinat på toppen inden servering.

  • {{recipeDoneText}} Pizza med tomat, bacon, portobello og spinat

Opskriften er udviklet af