Fastfood på en sund måde? Det får du lige her, hvor to dåser tun bliver forvandlet til sprøde nuggets, som vi serverer med hjemmelavede grovfritter og dip.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Skær kartofler i både, og vend dem med salt og peber og olie.
  • 3 Fordel dem på en bradepande med bagepapir.
  • 4 Bag dem gyldne og møre. Kig efter 25 minutter.
  • 5 Afdryp tunen, og kom den i en skål. Kom æg heri, og rør godt rundt. Tilføj rasp, løg og krydderi.
  • 6 Lad farsen stå og samle sig i 10 minutter.
  • 7 Form små nuggets, og steg dem gyldne i olie på en pande.
  • 8 Kom yoghurt i en skål, og hak alle ingredienser fint.
  • {{recipeDoneText}} Tun nuggets med spicy dip

Tip

Server dippen til kartofler og nuggets. Gerne sammen med basilikum og tomat.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier