Tun nuggets med spicy dip

Fastfood på en sund måde? Det får du lige her, hvor to dåser tun bliver forvandlet til sprøde nuggets, som vi serverer med hjemmelavede grovfritter og dip.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Skær kartofler i både, og vend dem med salt og peber og olie.
  • 3 Fordel dem på en bradepande med bagepapir.
  • 4 Bag dem gyldne og møre. Kig efter 25 minutter.
  • 5 Afdryp tunen, og kom den i en skål. Kom æg heri, og rør godt rundt. Tilføj rasp, løg og krydderi.
  • 6 Lad farsen stå og samle sig i 10 minutter.
  • 7 Form små nuggets, og steg dem gyldne i olie på en pande.
  • 8 Kom yoghurt i en skål, og hak alle ingredienser fint.
  • {{recipeDoneText}} Tun nuggets med spicy dip

Tip

Server dippen til kartofler og nuggets. Gerne sammen med basilikum og tomat.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier