Tema

Mad til to dage

Det kan godt være svært at få enderne til at mødes i en travl hverdag. Her finder du opskrifter, der strækker til to dage, så du kan spare tid i køkkenet.

De travle hverdage

Vi vil rigtig gerne servere hjemmelavet mad for vores børn, men det kan være svært at få tid til køkkentjansen i hverdagen. Heldigvis behøver du ikke at lave mad hver dag, for at få hjemmelavet aftensmad hver dag!

To fluer med ét smæk

Der findes nemlig en lang række retter, der egner sig godt til at blive spist flere dage i streg. Det handler selvfølgelig altid om at lave den rette mængde, så husk at gange ingredienslisten op, når du skal lave din ret. Kort sagt: Lav en stor portion – så har du til to dage!

Retter der er bedst dagen derpå

Retter som lasagne og boller i karry er faktisk meget mere smagfulde på 2. dagen. Grunden er, at retten virkelig får lov at trække smag fra krydderier, kød og grøntsager - og det kommer dig til gode, på de travle dage.

Fra millionbøf og mørbradgryde til lassagne og boller i  karry: Her er en række gode, nemme retter, der sørger for, at du har mad til to dage.