Mørbradgryde

Mormormad med gods i. Mørbradgryden serveres med kartoffelmos eller kogte ris, og laver du en stor portion, er der nok til flere dage.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær baconskiverne i små stykker, hak løgene fint, og skær de rengjorte champignon i skiver.
  • 2 Svits det hele i en stor stegegryde.
  • 3 Skær mørbraden ud i grove tern, og svits kødet i gryden, til det har fået lidt stegeskorpe. Skær pølserne i små stykker, og lad dem brune en smule af.
  • 4 Tilsæt gulerødder, paprika, tomater og fløde, og lad det hele småkoge i ca. 35-40 minutter. ´
  • 5 Smag til med salt og peber.
  • 6 Drys med timian inden servering, og server eksempelvis kogte ris til retten.
  • Så er det spisetid! Mørbradgryde

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier