Kartoffelsuppe med porre, sprød skinke, radiser og purløg

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 373 kcal
  • Fedtenergi 18 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. Læg skinken på bageplade med bagepapir og stil det i ovnen i ca. 7 minutter, til den er gylden og sprød. Læg den på fedtsugende papir. Lad den afkøle og hak den til crips. 
  • 2 Skræl og skær kartoflerne i tern. Gør porrerne i stand og skær dem i skiver, skyl dem grundigt. Fjern skallen af hvidløg og skær i tern. 
  • 3 Varm olien op, i en gryde, og steg porre og hvidløg blankt og blødt. Kom kartoflerne ved, vend godt. Kom lidt salt ved. Hæld bouillonen ved og lad det simre i 15 minutter. 
  • 4 Bland suppen grundigt med mælk. Kog suppen op igen og smag til med salt og peber. 
  • 5 Rist rugbrødet og skær det i trekanter. Klip purløg tæt. Gør radiserne i stand og skær dem i aflange stave. 
  • 6

    Anretning

    Anret suppen med sprød skinke, purløg og radiser og server det ristede rugbrød til.
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelsuppe med porre, sprød skinke, radiser og purløg

Opskriften er udviklet af