Thai fiskebouillabaise
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 1503 KJ
  • Energi pr. person 357 Kcal
  • Protein 48 %
  • Kulhydrat 29 %
  • Fedt 23 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Start med at forberede garneringen.   
  • 2 Vask muslingerne i en skål med vand og sorter dårlige fra.
  • 3 Kom lidt olie i en stor gryde (der kan rumme det hele til sidst). Steg ingefær, citrongræs, gulerødder og halvdelen af løg og hvidløg i et par minutter.
  • 4 Kom derefter limeblade, rød karrypasta og kokosmælk i og smag til med salt/sukker og evt. limesaft.
  • 5 Steg torsken i smør med salt og peber.
  • 6 Varm lidt olie op i en sautépande og steg resten af hvidløg, løg og derefter de hele blåmuslinger, rør rundt et par minutter og hæld hvidvin over. 
  • 7 Lad blåmuslingerne dampe lidt til de fleste har åbnet sig, og der næsten ikke er noget vin tilbage. Held derefter muslingerne over i suppen og smag til.
  • 8 Tag portionsskåle frem og fordel bønnespirer, forårsløg, torsk, muslinger og suppe. Dekorér med koriander og limebåde og servér evt. med brød og chili-aioli. Velbekomme.
  • {{recipeDoneText}} Thai fiskebouillabaise

Opskriften er udviklet af