Indisk kartoffel-curry

Sådan gør du

  • 1 Kom linserne i en sigte og skyl dem i koldt vand.
  • 2 Snit løget i små tern.
  • 3 Opvarm en gryde med olivenolie, og rist løgene i ca. 5 min. ved svag varme, til de er møre.
  • 4 Tilsæt linserne og krydderierne – sennepsfrø, frisk ingefær, gurkemeje, frisk chili og stødt koriander –og rist i 1-2 min.
  • 5 Hæld de hakkede flåede tomater og vandet ved, læg låg på gryden, og kog linserne i 15 min.
  • 6 Skræl og skær kartoflerne i mindre tern og kom dem i gryden til linserne.
  • 7 Tilsæt evt. ekstra vand, ca. 2-3 dl, hvis du vurderer, at der ikke er nok væske til kogning af kartoflerne.
  • 8 Kog retten videre i 10 min. ved svag varme, til kartoflerne er møre.
  • 9 Tilsæt kokosmælk og kog retten igennem.
  • 10 Smag til med limesaft, salt og friskplukket koriander.
  • 11 Servér kartoffel-curryen med ris eller naanbrød til og drys med ekstra frisk koriander.
  • {{recipeDoneText}} Indisk kartoffel-curry

Opskriften er udviklet af