Svinekæber kogt i rødvin med chorizo pølse og sellerimos

Energiinformation

  • Energi 3933 kJ
  • Energi 936 kcal
  • Protein 41 g
  • Fedt 58 g
  • Kulhydrat 27 g
  • Kostfibre 10 g

Sådan gør du

  • 1 Brun kæberne af i en gryde med olie, krydr godt med salt og peber. Lad det stege i ca. 2 minutter. 
  • 2 Hæld rødvinen derpå og lad det simre i 10 minutter. 
  • 3 Hak løg, hvidløg og timian groft og skær pølsen i tykke skiver. Kom det i gryden og lad det simre i ca. 1½ time indtil kødet er mørt. Smag til med salt og peber. 
  • 4 Skræl kartofler og selleri og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i vand, hæld vandet fra, men gem 2-3 dl. 
  • 5 Mos det godt sammen med smørret skåret i små tern, tilsæt kogevandet i mosen, indtil en passende konsistens er opnået, smag til med salt og peber. 
  • 6

    Anretning

    Anret retten i gryden eller i en stor skål, drysset med grofthakket persille. Server med sellerimos.
  • {{recipeDoneText}} Svinekæber kogt i rødvin med chorizo pølse og sellerimos

Opskriften er udviklet af