Blomkålssuppe med bacon, purløg og grillet brød

Energiinformation

  • Energi 3431 kJ
  • Energi 817 kcal
  • Protein 14 g
  • Fedt 69 g
  • Kulhydrat 35 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1 Skær ¾ blomkål og løg groft og steg det af i olie i 2 minutter i en gryde. Hæld vand og fløde derpå, og lad det simre i 30 minutter. 
  • 2 Skær bacon i 1 cm stykker og rist det af på en pande. Læg det herefter på fedtsugende papir. 
  • 3 Skær det sidste blomkål og hvidløg i skiver, steg det af på en pande og bland det sammen med bacon. 
  • 4 Grill brødet på en grillpande og gnid det i lidt hvidløg. 
  • 5 Snit purløget fint og bland det med olivenolie.
  • 6 Blend suppen til en fin puré og smag den til med citronsaft, salt og peber. 
  • 7

    Anretning

    Anret suppen i varme, dybe tallerkener med purløgsolie, blomkål og bacon. Serveres med grillet brød. 
  • {{recipeDoneText}} Blomkålssuppe med bacon, purløg og grillet brød

Tip

Kan fint laves med broccoli og de fleste rodfrugter.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier