Bøf stroganoff er en sand klassiker. En skøn ret vi gerne lader stå og simre på komfuret en søndageftermiddag. Denne opskrift på bøf stroganoff er helt klassisk, og du er garanteret den gode smag af tomat, bacon, champignon og selvfølgelig fløde. Servér din stroganoff for dine gæster, og du er garanteret smagfuld succes. 

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i strimler på størrelse med en lillefinger og dup dem tørre.
  • 2 Smelt smørret i en sauterpande eller gryde og brun baconterningerne.
  • 3 Pil løgene og skær dem i skiver.
  • 4 Rens svampene og skær dem i skiver.
  • 5 Kom løgene i gryden og brun dem under omrøring.
  • 6 Tag dem op.
  • 7 Brun derefter kødet ad nogle gange.
  • 8 Svits svampene til sidst.
  • 9 Læg løg, kød og svampe i gryden.
  • 10 Tilsæt krydderier, bouillon, fløde og tomatpuré.
  • 11 Lad det simre mørt ved svag varme under låg i 30-40 min.
  • 12 Smag til med salt og peber.
  • 13

    Servering

    Servér med brød og kartoffelmos eller ris.
  • {{recipeDoneText}} Bøf Stroganoff

Tip

Servér din bøf stroganoff med fløjsblød kartoffelmos eller kartofler. Stroganoff er også velegnet sammen med sprøde pommes frites! 

Opskriften er udviklet af