Tema

Det store bagetema

Vil du imponere med hjemmebag? Så dyk ned i vores store bagetema. Måske finder du en ny yndlingsopskrift eller genfinder en gammel klassiker.

Er der noget bedre end når duften af hjemmebagt brød eller en lækker chokoladekage spreder sig til hele huset? Det synes vi ikke, og hvis du spørger os, så smager hjemmebag bare bedre.

Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren i køkkenet, er der masser af muligheder for at finde inspiration i vores store bagetema. Vi håber, vores opskrifter kan bidrage med en masse hyggelige timer i køkkenet.

Brød og boller

For os er duften af nybagt brød og boller lig med hygge. Her finder du vores favoritopskrifter. Der er opskrifter til både morgen, middag og aften.

Snurrer, snegle, horn og kringler

En god gærdej kan bruges til meget mere end brød og boller. Du kan f.eks. lave skønne klassikere som kanelsnegle, kærnemælkshorn og en gammeldags kringle. Du kan tilmed lave dejligt fyld til dit bagværk, der passer med sæsonens frugter og bær. 

Muffins

Muffins findes i et utal af variationer. Du kan komme lige præcis de smage i, du bedst kan lide, og de kan pyntes på fineste vis. Du kan f.eks. pynte dem med en cremet chokoladeganache, luftig frosting eller glasur

Skærekager

Skærekager er altid et hit! De er nemme at lave, de smager skønt, og de egner sig både til at have med på tur eller til eftermiddagshyggen derhjemme. Her giver vi dig vores yndlingsopskrifter – der er klassikere som chokoladekage og drømmekage, men du finder også vores smagfulde citronkage og brownie.

Tærter

Tærter er gode både i det søde og salte køkken. Nedenfor har vi samlet vores søde favoritter, hvor vi bruger årstidernes frugt og bær.

Cheesecakes

Cheesecakes kommer i mange forskellige varianter – nogen er bagte, og andre er friske. Fælles for vores cheesecakes er, at de alle har en dejlig sprød bund, en smagfuld ostemasse, og den fineste pynt. Find din favorit her.

De festlige

Til festlige lejligheder hører der sig ofte en god dessert. Her er vores bud på vores favoritkager, som vi synes, egner sig glimrende på ethvert dessertbord.

De små sjove

Kagerester behøver ikke at ende i skraldespanden. Hvis du har en lidt tør skærekage liggende, kan du bruge den til en af vores små og sjove kager. De er nemme at lave, og hele familien kan hygge sig med pynten.