Rabarbertærte med marcipan

Sådan gør du

  • 1 Smuldr smørret i melet.
  • 2 Bland sukker og æggeblommer i og saml dejen.
  • 3 Lad dejen hvile ca. 30 min. i køleskab.
  • 4 Udrul dejen til 1 rund plade.
  • 5 Fordel dejen i en smurt tærteform ca. 26 cm i diameter.
  • 6 Skær rensede rabarberstilke i ½ cm tykke skiver.
  • 7 Kom dem i en skål og drys med 2 spsk sukker.
  • 8 Pisk æggehviderne stive.
  • 9 Tilsæt de 4 spsk sukker og pisk til det bliver lidt sejt.
  • 10 Riv marcipanen og vend den i.
  • 11 Rør vaniljekorn i.
  • 12 Fordel blandingen i tærtebunden.
  • 13 Fordel rabarberne over.
  • 14 Drys mandler og 2 spsk sukker over.
  • 15 Bag tærten i ovnen ved 175 gr. i ca. 1 time på midterste ovnribbe.
  • 16

    Servering

    Afkøl tærten, drys den evt. med lidt sigtet flormelis og server den med flødeskum.
  • {{recipeDoneText}} Rabarbertærte med marcipan

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter