Roulade med sommerbær

Klassisk roulade med lækkert fyld af flødeskum og sommerbær. Rouladen er let, lækker og luftigt - luksus på en varm sommerdag.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180 grader.
  • 2 Pisk æg og sukker hvidt og skummende ca. 10 minutter med en håndmixer.
  • 3 Bland hvedemel med kartoffelmel og bagepulver og sigt det i æggemassen. Fold forsigtigt med en dejskraber, til melet er fordelt.
  • 4 Det er vigtigt at det foregår forsigtigt, da den indpiskede luft i æggemassen, helst ikke må røres ud.
  • 5 Fordel forsigtigt dejen på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 10 minutter til den er gylden i overfladen.
  • 6 Vend bunden ud på et stykke bagepapir drysset med sukker og lad den ligge lidt.
  • 7 Træk derefter papiret af bunden.
  • 8 Skyl og afdryp bærrene.
  • 9 Skær de store bær i mindre stykker og drys dem med sukker.
  • 10 Pisk fløden til skum og vend forsigtigt med sommerbær.
  • 11 Spred flødeskumsbærrene ud på rouladen og rul forsigtigt sammen.
  • 12 Det gøres bedste ved at rulle papiret stramt om roulade, mens den forsigtigt rulles sammen.
  • {{recipeDoneText}} Roulade med sommerbær

Opskriften er udviklet af