Verdens bedste chokoladekage

En lækker og god chokoladekage, som bliver pyntet i alle regnbuens farver. En perfekt kage til at tage med på tur!

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 175 grader. 
  • 2 Pisk smør, sukker og vaniljesukker luftigt i en stor skål. 
  • 3 Pisk æggene i et ad gangen. Pisk godt efter hvert æg, da dejen ellers vil skille. 
  • 4 Sigt kakao, hvedemel og bagepulver i dejen. Bland kærnemælk, hakket chokolade og salt i dejen. Bland det hele godt sammen. 
  • 5 Hæld dejen i en stor springform el. lille bradepande. Bag kagen i ca. 50-60 min. Tag den ud, og lad den køle af.
  • 6

    Glasur

    Lav en tyk glasur af flormelis og vand. Fordel glasuren i flere små skåle. Farv hver portion i forskellige farver med frugtfarver. 
  • 7 Fordel den farvede glasur i klatter på kagen.
  • 8

    De små børn kan:

    • Måle ingredienser af. • Sigte de tørre ingredienser i dejen.
  • 9

    De store børn kan:

    • Lave glasur. • Fordele glasurklatter på kagen.
  • {{recipeDoneText}} Verdens bedste chokoladekage

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier