Simremad opskrifter
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Familiens lasagne.
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Sugo med glaskål, rødder og peberfrugter
Indisk lammeret
30 min.
Cassoulet
3 t
Chili sin carne med guacamole salat
Svinekæber
2 t
Champignonsuppe
Oksespidsbryst thaistyle, massaman karry med kartofler og kokosmælk
Indisk søndagskylling med dahl og mango-raita
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Bankekød med groft grønt
Ossobuco med rodfrugtmos
Lam i appelsin-dadel sauce med cous cous
3 t
Kylling med kanel