Pilaf med oksekød

Sådan gør du

  • 1 Bland hvedemelet med halvdelen af saltet og peber og vend kødet heri.
  • 2 Opvarm olien i en stor gryde og steg kødet 3-5 min.
  • 3 Tag det op. Kom løg, hvidløg og ingefær i sammen med ½ dl vand og lad det simre 5 min.
  • 4 Tilsæt gulerødder og ris og rør rundt.
  • 5 Kom bouillon, abrikos, chiliflager, allehånde og resten af saltet i.
  • 6 Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre 15 min.
  • 7 Kom kødet tilbage i gryden og kog yderligere 4-5 min.
  • 8 Rør forårsløg og mandler i og lad det koge 2 min.
  • 9 Serveres straks med græsk yoghurt.
  • {{recipeDoneText}} Pilaf med oksekød

Opskriften er udviklet af