Confit af svinemørbrad med appelsin sauce

Sådan gør du

  • 1 Svinemørbraden krydderes med salt.
  • 2 Kom den i en stegepose med peberkorn og nelliker, kanel og ingefær.
  • 3 Tilsæt så meget olivenolie, at kødet er dækket.
  • 4 Luk stegeposen omhyggeligt og læg den i et ildfast fad.
  • 5 Sæt den i ovnen ved 120-130 grader i 3 timer, indtil kødet er mørt.
  • 6 Lad kødet ligge i posen indtil mørbraden skal skæres. Bland vand, sukker og citronsaft og bring det i kog.
  • 7 Tilsæt appelsinsaft, eddike og nelliker.
  • 8 Lad det reducere til det halve.
  • 9 Tag gryden af varmen og tilsæt olivenolien, uden at piske.
  • 10 Tilbehør: Skær melon, figner eller ananas i passende stykker.
  • 11

    Anretning:

    Skær kødet i meget tyndeskiver og læg dem sammen med frugtstykkerne og kom saucen henover.
  • {{recipeDoneText}} Confit af svinemørbrad med appelsin sauce

Tip

Er yderst velegnet som forret

Opskriften er udviklet af