Sugo med glaskål, rødder og peberfrugter

En god kraftig kødsauce – uden kød!

Sådan gør du

  • 1 Varm olien i en stor pande eller gryde og sauter løg, hvidløg og evt chili samt glaskål heri et par minutter under omrøring.
  • 2 Kom gulerødder og bladselleri ved og sauter yderligere et par minutter.
  • 3 Tilsæt peberfrugter sammen med laurbærbladene og sauteres med et par minutter.
  • 4 Hæld tomaterne ved, tilsæt salt, peber, sukker og en god håndfuld basilikumblade og lad det hele snurre - under jævnlig omrøring - i ca. 30 minutter til grønsagerne er møre og saucen tyk.
  • 5 Spæd evt med lidt bouillon undervejs.
  • 6 Smag til med yderligere krydderier.
  • 7 Bland sugoen med nykogt spaghetti og server med reven ost.
  • {{recipeDoneText}} Sugo med glaskål, rødder og peberfrugter

Tip

stedet for glaskål kan du bruge en rodfrugt, fx majroe, pastinak, knoldselleri eller persillerod

Opskriften er udviklet af