Indisk søndagskylling med dahl og mango-raita

Energiinformation

  • Energi 3329 kj
  • Energi 793 kcal
  • Protein 50 g
  • Fedt 40 g
  • Kulhydrat 55 g
  • Kostfibre 9 g

Sådan gør du

  • 1

    Bland garam masala sammen med smør og 1 tsk salt. Læg kyllingen på en bradepande med bagepapir, skær nogle dybe lommer i kyllingen på 1-2 cm og fordel smørret deri. Steg kyllingen i forvarmet ovn på 200° i ca. 50 minutter indtil gylden og sprød, og skær den ud i passende stykker. 

  • 2

    Snit løg, ingefær og chili fint, brun det af i 2 spsk olie i ca 2-3 minutter, tilsæt krydderierne og vend det godt sammen. Kom linser og de hakkede tomater i gryden sammen med 7,5 dl vand, bring det i kog og lad det simre i 30 minutter, indtil linserne er færdigkogte. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, hvis linserne suger for meget vand, inden de er kogt møre. 

  • 3

    Skær mango ud i små tern, snit mynten fint og bland det sammen med yoghurt, smag til med salt. 

  • 4

    Skyl spinat, lad det dræne godt af i en sigte og snit forårsløgene fint. Vend det i de kogte linser lige før de skal serveres. 

  • 5

    Anret kyllingen med dahl og mango-raita, kan fint serveres med nanbrød.

  • {{recipeDoneText}} Indisk søndagskylling med dahl og mango-raita

Tip

Kylling kan skiftes ud med nakkesteg eller kalkun.

Opskriften er udviklet af