Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel

Sådan gør du

  • 1 Sæt kikærterne i blød i koldt vand dagen før.
  • 2 Kog kikærterne til de er møre.
  • 3 Brun kødet af i smørret sammen med løg, hvidløg, ingefær og spidskommen. Dæk med vand.
  • 4 Tilsæt honning, saft og skal fra 1 citron samt kanelstænger og chili.
  • 5 Kog det hele under låg i 30 min. til kødet er mørt.
  • 6 Skær fennikel i så tynde strimler som muligt.
  • 7 Bland det med yoghurten, halvdelen af skalotteløgene, og halvdelen af krydderurterne samt salt og peber.
  • 8 Vend de kogte kikærter med kødet sammen med mandler, sesamfrø, resten af krydderurterne og skalotteløgene.
  • 9 Anret med fennikelsalaten som på billedet.
  • {{recipeDoneText}} Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel

Opskriften er udviklet af