Krondyrsteak med blomkål og tørrede oliven opskrifter
Fetasalat
20 min.
Salat med grillet ost, aubergine og sprøde brød
30 min.
Chilikrydret tyndstegsfilet
Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)
15 min.
Surdejsbrød bagt med urter
Falafel med blomkålssalat
40 min.
Marrokansk oksegryde med kanel og citron
30 min.
Krydret frugtkage med whiskyglasur
2 t
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Pakistansk karry med blomkål og ærter
45 min.
Økologisk dahl med røde linser og varme krydderier
1 t, 20 min.
Blomkålscurry med sprøde kikærter
1 t
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Fyldt svinekam med svær a la Italien
kløbenboller
15 min.
Kalve baconsteg på en ny måde
25 min.
Tournedos
30 min.
Salat a la Nicoise
20 min.
Næsten klassisk medisterpølse med trøfler, sønderjysk grønlangkål og sherryglaserede løg
7 t
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Hindbæris med tørrede abrikoser og rosenvand
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Quiche lorraine – eller løgtærte
1 t, 40 min.
Porretærte
1 t, 40 min.