Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce

Sådan gør du

  • 1 Jordskokker, abrikoser og østershatte: Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver evt. på råkostmaskine.
  • 2 Skær de tørrede abrikoser i strimler. Skær det nederste af stokken af østershattene og riv hatten i tynde strimler.
  • 3 Skær løget i tynde strimler.
  • 4 Varm olien i en sauterpande ved kraftig varme. Kom løg og jordskokker på panden og steg nogle minutter under omrøring
  • 5 Tilsæt abrikoser og østershatte og rist det hele ca. 5 minutter til jordskokkerne er møre
  • 6 Krydr med salt og peber.
  • 7 Medaljoner: Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
  • 8 Varm olien på panden ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side
  • 9 Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 minutter på hver side
  • 10 Sauce: Hak løget fint. Varm olien i en gryde, og svits løget, til det er mørt
  • 11 Tilsæt sennep, hakket estragon og hvidvinseddike og lad det koge igennem
  • 12 Tilsæt bouillon og lad det koge nogle minutter
  • 13 Tilsæt fløde og evt. jævning
  • 14 Smag til med salt og peber
  • {{recipeDoneText}} Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce

Opskriften er udviklet af