Pakistansk karry med blomkål og ærter

Pakistansk karry med blomkål og ærter

Indiske og pakistanske grøntsagskarryretter kaldes ofte for ‘subzi’ (grøntsager). Denne ‘subzi’ med ‘bid’ i kan også laves fx med porrer og gulerødder. Opskriften er fra kogebogen "Karry" af Hanne Holm. Foto: Torsten Graae
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Opvarm olien i en tykbundet gryde og steg løgternene gyldne heri.

  • 2

    Tilsæt hvidløg og ingefær og lidt efter tomattern og resten af krydderierne.

  • 3

    Skru lidt ned for blusset, hæld 1 dl vand ved og lad blandingen koge et par minutter.

  • 4

    Kom blomkålsbuketterne og endnu ca. 1 dl vand i gryden, rør rundt og læg låg på. Lad retten småkoge i 8-10 minutter, eller til blomkålen er mør. Kom til sidst ærterne i retten og varm igennem. Smag til med chilipulver og salt.

     

     

  • 5

    Drys med korianderblade og servér med chutney, ris og eventuelt lune naan-brød.

  • {{recipeDoneText}} Pakistansk karry med blomkål og ærter

Opskriften er udviklet af