Fyldt svinekam med svær a la Italien

Fyld svinekammen med pancetta og rosmarin, det er en skøn kombination, som smager dejligt italiensk. Den saftige steg serveres med flødestuvede blomkål med rigeligt parmesan. Velbekomme!

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Gnid sværen med salt. Nu skal kødstykket skæres fladt ud, så det kan rulles sammen igen omkring fyldet.
  • 3 Skær sværen og fedtet næsten af, men lad det sidde fast langs den ene side.
  • 4 Skær nu kødet uden at skære igennem, og fold det ud.
  • 5 Bland fyldet og fordel det over hele stykket.
  • 6 Rul kødet tæt sammen om fyldet, og læg sværen opad.
  • 7 Bind rullen sammen med madsnor, og læg den i en smurt ildfast form.
  • 8 Stik et stegetermometer ind i kødet.
  • 9 Steg kødet, indtil centrumtemperaturen er 55 grader. Kig efter 1 time.
  • 10 Hvis sværen er sprød, steger du videre, indtil temperaturen er 65 grader. Hvis ikke, skru da op på 250 grader og steg videre.
  • 11 Skær løg i både, og svits dem let i olie på en pande.
  • 12 Del blomkål i buketter, og svits med.
  • 13 Hæld vandet herpå, og lad det dampe væk i 8 minutter.
  • 14 Kom fløde herpå, og vend fløden med blomkålsbuketterne, indtil fløden koger væk efter få minutter.
  • 15 Smag til med parmesanost, salt og peber.
  • Så er det spisetid! Fyldt svinekam med svær a la Italien

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier