Krydret frugtkage med whiskyglasur

Sådan gør du

  • 1 Margarine og sukker røres blødt.
  • 2 Æggene røres i ét af gangen. 200 g hvedemel blandes med krydderier og røres i dejen.
  • 3 Skal og appelsinsaft røres i. Frugten hakkes groft.
  • 4 Frugt og pomeransskal blandes med hvedemel i en skål og vendes i dejen.
  • 5 Så undgår man at frugten synker til bunds i kagen. Dejen kommes i en springform (22 cm) beklædt med bagepapir.
  • 6

    Kagen stilles på den næstnederste ribbe i en 175° varm ovn i 1 time.

  • 7 Nu skrues varmen ned på 150° og kagen dækkes med alufolie.
  • 8 Kagen bages yderligere 30-45 min. Kagen tages ud, afkøles, pakkes i alufolie og gemmes til dagen efter.
  • 9 Glasuren røres sammen og fordeles på kagen.
  • 10 Pyntes med valnødder og appelsinskal.
  • {{recipeDoneText}} Krydret frugtkage med whiskyglasur

Opskriften er udviklet af