Sådan gør du

  • 1

    Pastapuder:

    Løg og persille hakkes meget fint.

  • 2 Det inderste af en stængel citrongræs hakkes meget fint.
  • 3 Olien varmes på en pande.
  • 4 Løg, persille, citrongræs og sesam svitses et par min. og fjernes fra varmen.
  • 5 Parmesan, salt og peber tilsættes.
  • 6 Æg og vand piskes sammen.
  • 7 Pastapladen pensles med æggemassen og halveres.
  • 8 Der lægges med en ske små bunker af fyld på den ene lasagneplade med den penslede side opad.
  • 9 Den anden lasagneplade lægges over med den penslede side nedad.
  • 10 Der skæres ned melllem fyldet, så der dannes pastapuder (ca. 12 stk).
  • 11 Pastapudernes kanter trykkes sammen med en gaffel.
  • 12 Pastapuderne koges (evt. af flere portioner) i letsaltet vand ca. 2 min.
  • 13

    Estragoncreme:

    Creme fraiche, estragon, salt og peber blendes sammen.
  • 14 Fløden piskes og vendes i creme fraiche-dressingen.
  • 15

    Tournedos

    Tournedos brunes på en varm, tør pande og steges ca. 2 min. på hver side og drysse med peber og salt.
  • 16

    Tilbehør:

  • {{recipeDoneText}} Tournedos

Opskriften er udviklet af