Surdejsbrød bagt med urter

Du skal bruge surdej i denne opskrift. Hvis du ikke har en i forvejen, kan du lave den, vi anbefaler. Den skal laves tre dage, før du skal bage.

Sådan gør du

  • 1 Kom vand i en skål og rør gæren ud heri.
  • 2

    Surdejsopskrift

  • 3

    Rør surdej og salt heri og ælt melet i.

  • 4 Rør og ælt dejen længe.
  • 5 Kom dejen op i en skål, som du lige har smurt med olie.
  • 6 Dæk med film og lad hæve en time.
  • 7 Pres luften ud af dejen og lad den hæve yderligere en time.
  • 8 Sæt ovnen på fuld styrke.
  • 9 Form tynde brød eller boller, hvis du ønsker det.
  • 10 Drys med urter.
  • 11 Lad dem efterhæve 15 minutter.
  • 12 Kig efter 5 minutter på de tyndt udrullede brød.
  • 13 Bollerne skal have lidt længere tid.
  • 14 Kig efter 10 minutter.
  • 15 Bag brødene gyldne.
  • 16 Spises lune.
  • {{recipeDoneText}} Surdejsbrød bagt med urter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier