Salat a la Nicoise

Sådan gør du

  • 1 Pisk alle ingredienserne sammen og krydr med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 2 Kog æggene i 9-10 minutter, de skal være let hårdkogte.
  • 3 Skyl æggene i koldt vand og pil dem.
  • 4 Skær dem herefter i kvarte.
  • 5 Halver tomaterne og dryp med lidt af dressingen.
  • 6 Lad dem trække mens de øvrige ingredienser klargøres.
  • 7 Kom tomater i en stor skål sammen med de lune kartofler, tun, bønner, oliven, croutoner og persille.
  • 8 Hæld resten af dressingen over og smag til med salt og peber.
  • 9 Ved serveringen anrettes salaten på et fad med æggene og den bredbladede persille som pynt.
  • 10 Server de friskstegte fiskefrikadeller ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Salat a la Nicoise

Opskriften er udviklet af