Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)

Hvis man ikke har adgang til usprøjtet ukrudt, kan der i stedet anvendes almindelig pesto.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Ukrudts-pesto:
  • 2 Alt grønt vaskes grundigt.
  • 3 Brændenældeskuddene overhældes kort med kogende vand.
  • 4 Alt blendes i foodprocessor og smages til, eventuelt med lidt parmesanost.
  • 5 Hurtige ukrudtspizzaer:
  • 6 Udsten oliven og skær dem i passende stykker. Skær forårsløg i halvmåner. Skær soltørrede tomater i strimler.
  • 7 Smør tortillabrødene med ukrudstpesto og kom oliven, tomat og forårsløg derpå. Drys tørret oregano og evt. med ost.
  • 8 Bag ved 200 grader til tortillaen er sprød.
  • Så er det spisetid! Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lise Faurschou Hastrup. Foto: www.nilshenrik.dk

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier