Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)

Hvis man ikke har adgang til usprøjtet ukrudt, kan der i stedet anvendes almindelig pesto.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1

    Ukrudts-pesto

    Alt grønt vaskes grundigt.
  • 2 Brændenældeskuddene overhældes kort med kogende vand.
  • 3 Alt blendes i foodprocessor og smages til, eventuelt med lidt parmesanost.
  • 4

    Hurtige ukrudtspizzaer

    Udsten oliven og skær dem i passende stykker. Skær forårsløg i halvmåner. Skær soltørrede tomater i strimler.
  • 5 Smør tortillabrødene med ukrudstpesto og kom oliven, tomat og forårsløg derpå. Drys tørret oregano og evt. med ost.
  • 6 Bag ved 200 grader til tortillaen er sprød.
  • Så er det spisetid! Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lise Faurschou Hastrup. Foto: www.nilshenrik.dk

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier