Sojabraiseret torsk med stegt broccoli

Vi krydrer fisken med kaffir limeblade, som du kan få tørrede i Coops kæder, og serverer den færdige torsk med ris og lynstegt broccoli. 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær fisken i mindre stykker, og læg dem i en ildfast form.
  • 3 Kom vand, fløde, sojasauce, limesaft, kaffirlimeblade og peber i en skål, og bland delene sammen.
  • 4 Hæld blandingen over fisken, og stil den i ovnen. Lad fisken braisere i cirka 15 minutter.
  • 5 Kog ris efter anvisning.
  • 6 Del broccolien, og steg den mør i olie.
  • 7 Hak forårsløg fint, og skær lime i mindre stykker.
  • 8 Server risen med torsk og grønt og et drys forårsløg.
  • 9 Dryp limesaft henover til sidst.
  • {{recipeDoneText}} Sojabraiseret torsk med stegt broccoli

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier