Pastinak, persillerod opskrifter
Hjemmelavet hønsefond
15 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Wok med oksekødstrimler og rodfrugter
Hellefisk med et strejf af jul
Vegetarisk harirasuppe
Urtegrillet lammefilet
Forloren hare med rodfrugter
Millionbøf med lidt ekstra grønt
Ølstegt svineskank
3 t
Fiskefileter med rodfrugtfritter
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Gule ærter med nakke, bacon og pølser af gris
2 t, 30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Ungarsk gullaschsuppe
2 t
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Kartoffel-pastinakmos med chilikrydret kødsovs
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Koteletter i fad med karry og rodfrugter
45 min.
Braiseret Nakkekam i æblemost og baconstegte persillerødder og rosenkål
3 t
Coq au ØL med efterårets grøntsager
1 t, 5 min.
Benløse fugle med rodfrugter, perleløg og mos
2 t
Mørbradgryde med paprika, bacon og champignoner
40 min.
Flæskesteg med æblekompot og bagte pastinakker
1 t, 10 min.
Vegansk mad: Klassiske frikadeller
45 min.