Wokret med kylling, persillerod og sukkerærter

Nøglehulsmærket opskrift

Sådan gør du

  • 1 Kog risene efter anvisningen på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.
  • 2 Skær kyllingefileterne i strimler ca. 1 x 1 x 5 cm.
  • 3 Hak løgene, skær persillerødderne i stave, nip sukkerærterne, hvis du bruger friske.
  • 4 Varm en wok eller stegegryde op med olien. Tilsæt løg og persillerødder. Lynsteg dem 2-3 min. Kom karry ved og steg det kort med. Tilsæt kokosmælk, sojasovs, limesaft og sukker og kog op. 
  • 5 Tilsæt kylling og sukkerærter. Kog retten igennem 5 min. mens der røres rundt i den. 
  • 6 Udrør majsstivelsen i vand og rør det i. Kog kort igennem. Tjek at kyllingekødet er kogt igennem. Pynt evt. med chili og limebåde.
  • {{recipeDoneText}} Wokret med kylling, persillerod og sukkerærter

Tip

I stedet for kyllingebryst kan du lave retten med wokstrimler af skinkeinderlår.

Opskriften er udviklet af