Spinatsuppe med urter og dampet laks

Energiinformation

  • Energi 680 Kj
  • Fedt 31 %
  • Kulhydrat 47 %
  • Protein 22 %

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartofler og pastinak, og skær dem i grove stykker. Steg pastinak og finthakket hvidløg ved svag varme i olivenolie i nogle min. Tilsæt kartofler, grøntsagsbouillon eller vand, og læg låg på gryden. Kog indtil det er mørt, ca. 25-30 min.  
  • 2 Skyl spinaten og slyng den fri for vand, og kom den i en blender. Blend den friske spinat med suppen samt fløde, og krydr med salt, peber, revet muskat, og lidt citronsaft. Lun suppen op i 2 min. ved svag varme – den må ikke koge, da fløden så vil skille.  
  • 3 Skræl gulerødderne, og rens porren, og skær dem i små tern. Kom 2 cm vand i bunden af en gryde, og bring det til kogepunktet sammen med gulerødder og porre, kog i 2 min., og tilsæt herefter laksen – læg låg på gryden, og damp fisken i 4-5 min., og krydr så med citronsaft, salt, peber og dild.  
  • 4 Server spinatsuppen med urter og stykker af laks på toppen, og spis brød til.
  • {{recipeDoneText}} Spinatsuppe med urter og dampet laks

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier