Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat

Sådan gør du

  • 1 Kom quinoaen i en sigte og skyl den godt under koldt vand.
  • 2 Bring vand og salt i kog.
  • 3 Kom quinoaen i.
  • 4 Kog den ved svag varme under låg ca. 20 minutter.
  • 5 Afdryp den i en sigte.
  • 6 Skræl og riv rodfrugterne.
  • 7 Hak hvidløg og persille.
  • 8 Rør alle ingredienserne til farsen sammen.
  • 9 Steg frikadeller af farsen i olie på en slip-let pande.
  • 10 Snit salaten.
  • 11 Skær gulerødderne i fine stænger.
  • 12 Skræl mangoen og skær den i både.
  • 13 Bland salat, gulerødder og mango og dryp appelsinsaften over.
  • 14 Pynt evt. med persille.
  • {{recipeDoneText}} Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat

Tip

Det er vigtigt at skylle quinoa inden du kogning – herved fjerner du bitterstoffer.

Opskriften er udviklet af