Lynstegt marineret lever

Sådan gør du

  • 1 Hvidløget presses.
  • 2 Der rives ca. ¼ tsk. citronskal af citronen, inden den presses.
  • 3 Hvidløg, citronskal og -saft blandes med balsamico og olie.
  • 4 Leveren renses for evt. sener, inden den skæres i tynde strimler.
  • 5 Leverstrimlerne lægges i marinaden i mindst 30 min. – gerne længere i køleskab.
  • 6 Løget pilles, halveres og skæres i tynde skiver.
  • 7 Hvidkålen snittes fint.
  • 8 Pastinak og gulerødder skrælles og skæres i tynde stave.
  • 9 Fenniklen halveres, og rodenden fjernes. Fenniklen snittes fint.
  • 10 Fedtstoffet varmes op på en pande, gerne en sauterpande eller i en wok.
  • 11 Leverstrimlerne tages op af marinaden og afdryppes.
  • 12 Leveren steges i 3-4 min. og krydres med salt og peber.
  • 13 Leveren tages af panden.
  • 14 Grøntsagerne tilsættes og svitses i 6-8 min.
  • 15 Rosmarin, salt og peber drysses over.
  • 16 Leverstrimlerne kommes ved og varmes i et par min. sammen med grøntsagerne.
  • {{recipeDoneText}} Lynstegt marineret lever

Tip

Servering: Lynstegt marineret lever serveres f.eks.med ris og evt. brød til.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier