Rødvinsbraiseret røget skinke

Sådan gør du

  • 1 Skær grøntsagerne i ret store stykker.
  • 2 Varm olien i en rummelig gryde, svits grøntsagerne heri.
  • 3 Læg skinken i gryden og fordel grøntsagerne omkring den.
  • 4 Tilsæt krydderurter og de hele peberkorn.
  • 5 Hæld rødvin og bouillon ved.
  • 6 Læg låg på og lad retten koge ved svag varme i ca. 1 time.
  • 7 Vend kødet efter 30 minutter.
  • 8 Tag kødet op.
  • 9 Si suppen og kog den ind uden låg 4-5 minutter.
  • 10 Afmål ca. ½ l til sauce.
  • 11 Jævn let med majsstivelse og smag til med tomatkoncentrat, salt og sukker.
  • 12 Anret kødet i tynde skiver sammen med urterne og saucen.
  • {{recipeDoneText}} Rødvinsbraiseret røget skinke

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier