Torsk med avocadosalat og kartoffelpandekage

Sådan gør du

  • 1 Kartofler, gulerødder og persillerod rives groft og blandes i en skål.
  • 2 Æg og majsstivelse piskes sammen og blandes i.
  • 3 Salt og peber tilsættes.
  • 4 Olien varmes på en pande, og kartoffelblandingen fordeles i et jævnt lag.
  • 5 Kartoffelpandekagen steges ca. 10 min. på hver side over svag varme.
  • 6 Torskefileterne lægges i et ovnfast fad og pensles med olie.
  • 7 Bagepladen stilles midt i ovnen, og fisken grilles ca. 4 min.
  • 8 Lakseskiverne lægges over torskefileterne.
  • 9 Avocadoen skæres i tern og kommes i en skål.
  • 10 Citronsaft, basilikum, peberrod, salt og peber blandes i.
  • 11 Avocadosalaten lægges over fisken og serveres straks.
  • {{recipeDoneText}} Torsk med avocadosalat og kartoffelpandekage

Opskriften er udviklet af