Forloren hare med rodfrugter
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Løget pilles og rives eller hakkes fint. Enebærrene knuses. Alle ingredienserne til farsen blandes, og der røres godt.
  • 2 Farsen formes til et brød, der lægges i et ovnfast fad og brunes ved 225° C i ca. 15 min. Herefter lægges skinken på kødet. Skiverne deles evt. først, og fedtkanten kan skæres af.
  • 3

    Rodfrugter

    Rødløget pilles og skæres i tynde både. De rensede og findelte rodfrugter lægges rundt om “haren”. Soltørrede tranebær tilsættes, og blandingen krydres med rosmarin, salt og peber. Bouillon hældes ved.
  • 4 Retten steger videre ved 175° C i ca. 40 min., til kødet er gennemstegt.
  • 5 Skyen kan hældes fra og jævnes til sovs. Kulør kan tilsættes.
  • 6

    Servering

    Forloren hare med rodfrugter serveres med kartofler eller pasta.

  • {{recipeDoneText}} Forloren hare med rodfrugter

Tip

Variation: 400 g hakket kalvekød med højst 10 % fedt kan anvendes i stedet for svine- og oksekød.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier