Sådan gør du

  • 1 Skræl knoldselleri, gulerod og pastinak.
  • 2 Skær knoldselleri i 1 cm tykke skiver og skær dem til så de er lige store i diameter (stik evt. cirkel ud med udstikkerring).
  • 3 Vend selleriskiverne i sammenpisket æg og herefter i sesamfrø.
  • 4 Steg dem gyldne i olie.
  • 5 Skær gulerod og pastinak i tern på 1x1 cm og sauter dem på pande (uden at tage farve) til de er møre.
  • 6 Skræl æblet og fjern kernehus.
  • 7 Skær æblet i tern på 1x1 cm.
  • 8 Vend terningerne i karry og kom dem på panden med rodfrugterne de sidste 2 minutter.
  • 9 Bland cremefraiche med hakket estragon, dijonsennep, akaciehonning, estragoneddike og smag til med salt og peber.
  • 10 Selleriburgeren samles således
  • 11 1 skive ristet selleri derefter spinatblade, rodfrugtblandingen, en smule dressing efter behov og til slut en skive ristet sesam-selleri som top.
  • 12 Server evt. med hjemmelavede grovfritter, eller som tilbehør til al slags kød.
  • {{recipeDoneText}} Selleriburger

Opskriften er udviklet af