Engelsk boef appelsinsky braiserede persilleroedder opskrifter

Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Ærte-smoothie og rugbrødsdrys med lakrids
Græske lammekoteletter
25 min.
Braiserede porrer med tomater og laks.
Ungarsk gullasch med lækre grøntsager
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Champagne-braiseret kylling med druer
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Kalvelever med braiserede løg og soltørrede tomater
1 t
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater
1 t, 30 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Engelsk steg af skinkeculotte
1 t, 15 min.
Peberbøf med peberfrugter og kartofler
30 min.
Braiseret oksebov med blommesauce
30 min.
Braiseret kalvesteg med ginsauce og ristede peberfrugter
1 t
Braiseret Nakkekam i æblemost og baconstegte persillerødder og rosenkål
3 t
Coq au vin
1 t
Surf and turf med hummer og kænguru
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495