Braiseret Nakkekam i æblemost og bacon- stegte persillerødder og suttet bolsje for voksne

Braiseret Nakkekam i æblemost og bacon- stegte persillerødder og suttet bolsje for voksne

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein g.
  • Kulhydrater g.
  • Fedt g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi %
  • 1

    Beskrivelse

    Skræl og skær løg i både. Skræl persillerødder - del på tværs. 

  • 2

    Nakkekam

    Brun kødet godt af. Tilsæt løg, bacon, hvidløg, laurbærblade og persillerødder. Krydr kødet og tilsæt øl og æblemost.

  • 3

    Læg låg på og lad det simre så længe som muligt - minimum 2-3 timer. Hold dog øje med væske - den må ikke koge tør. Til slut, når det er mørt, tilsætter du friske krydderurter og pisker lidt smør i den sidste væde. Krydres med salt og peber 

  • 4

    “ Suttet bolsjer for voksne”

    Rosenkål: Fjern stokke og blade fra rosenkålene.

  • 5

    Steg bacon af i små strimler.

  • 6

    Smid rosenkål i sammen med honning, citron, salt, lidt vand i bunden og så øllen - lad det snurre i 2 minutter.

     

  • Så er det spisetid! Braiseret Nakkekam i æblemost og bacon- stegte persillerødder og suttet bolsje for voksne

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier